românia plânge - a mai murit încă un rănit de la colectiv. numărul morților a ajuns la 49!

sibiul in strada @foto sebastian marcovici (1)Veste tristă venită marți seară din Anglia. Una din victimele aflate în stare gravă cu arsuri pe o suprafață de peste 60 la sută din corp, a pierdut lupta cu viața și a trecut în neființă. Numărul morților a ajuns la 49.

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Numărul morţilor a ajuns la 49, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Liverpool, a decedat marți seară. Aceasta avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și se afla în comă indusă. Marți dimineață a decedat și Tudor Golu, chitaristul formației Axial Lead. Acesta era internat într-un spital din Birmingham, conform evz.ro.
Numărul morţilor a ajuns la 49, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Liverpool, a decedat marți seară. Aceasta avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și se afla în comă indusă.
Marți dimineață a decedat și Tudor Golu, chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodgye to Gravity.
Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminică seară într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică.
Marţi, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii.
Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic şi animator 2D şi 3D, el fiind şi cel care a realizat videoclipul melodiei „The day we die”, al formaţiei Googbye to Gravity. Sursa info: evz.ro

Ultima oră

Comentariul meu