csu sibiu vrea sa nu se mai fumeze in sala transilvania: "vrem sport fără fumuri!"

Clubul Sportiv Universitar Sibiu pornește astăzi o campanie de sensibilizare a suporterilor care susțin echipa din tribune și pe care îi îndeamnă să nu mai fumeze pe holurile Sălii Transilvania.

image

Sub sloganul ”Sport fără fumuri”, în fiecare zi, jucătorii CSU Sibiu vor transmite suporterilor, prin intermediul paginii de facebook a Clubului, mesajele lor către cei care obișnuiau să fumeze pe holurile Sălii Transilvania, în timpul partidelor de baschet sau în pauzele acestora.
„Din respect pentru activitatea sportivă pe care o desfășurăm și promovăm, din respect față de copiii care vin în număr mare la meciurile echipei galben-albastre, din respect pentru nefumători, sperăm ca mesajele noastre să nu fie ignorate. Ne exprimăm speranța că cei care iubesc baschetul și vin meci de meci să își susțină favoriții din tribună, nu vor trece cu vederea mesajele pe care Kevin Hardy, Georgian Păun, Will Paul, Mihael Harrison sau Lawrence Gilbert le vor transmite și vor folosi spațiile special amenajate pentru fumat, de la ieșirile principale ale Sălii. Ne dorim sport fără fumuri!”, se arata intr-un mesaj postat pe csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu