video – cel mai iubit preot din românia: ” la primul spectacol rock voi fi lângă tineri în reverendă și cu crucea pe piept”

necula bisericaPreotul Constantin Necula este încă odată exemplul viu pentru toate fețele bisericești din România. Zilele trecute înaintea unei slujbe de comemorare a victimelor de la Colectiv, a promis tinerilor care iubesc muzica rock, faptul că va fi lângă ei în sutană la primul concert de rock ce va avea loc în centrul Sibiului.

Preotul Constanin Necula a ținut neapărat să își arate susținerea față de familiile victimelor de la Colectiv și față ce cei care suferă pe patul spitalelor.
Necula spune că nu se poate desprinde de tineri și că misiunea lui este de a fi alături de ei. Mai mult acesta a declarat din nou că este un fan al muzicii rock și că la primul concert în Piața Mare va merge îmbrăcat în haine bisericești, în mijlocul tinerilor pentru a arăta că biserica e alături de ei.
”Eu personal am învățat enorm în aceste zile și sper să țin minte unele lucruri. Le voi și scrie. Am încercat să ofer de fiecare dată chipul preotului care este preocupat pe bune de ceea ce face în biserică. (..) Nu pot să spun că îmi displace muzica rock cu totul. Mă ține în transă când am nevoie. (..) Chiar cred că e momentul să ne liniștim. Am spus-o public că eu ascult muzică rock. O să îmi atrag probabil câteva simpatii de la frații mei preoți, dar asta e mai puțin important. Ce vreau eu să se înțeleagă este faptul că dincolo de reverendele acestea stau oameni. (..) Eu promit că la primul spectacol rock din Piața Mare voi fi lângă ei în reverendă și cu crucea pe piept, ca să le arăt că nu sunt și nu voi fi niciodată un preot împotriva tineretului țării aceasteia.  (..) Le mulțumesc foarte mult sibienilor. Îi îmbrățișez pe toți și sper să fie alături de noi de fiecare dată. (..) Preoții pe lângă gură au și o inimă care bate pentru poporul lor. Nu mă pot desprinde de tineri pentru că este misiunea pe care mi-a dat-o Dumnezeu”, a spus Necula.
Urmăriți mai jos toată declarația lui Necula
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=nOjcPHohdMo” splash=”https://i.ytimg.com/vi/nOjcPHohdMo/maxresdefault.jpg” caption=”Preotul Necula in sutana la concertele rock”]
Urmăriți mai jos declarația și slujba ținută de Necula în memoria victimelor de la Colectiv.

Ultima oră

Comentariul meu