anunț important pentru șoferii sibieni. aveți grijă cum circulați!

ceataCei de la Info Trafic au anunțat în această dimineață că în mai multe zone din țară pe drumurile naționale și europene, ceața și-a făcut apariția.  În județul Sibiu, ea este prezentă cu preponderență pe DN7, la limita cu județul Alba.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (8,30), în județul Brăila pe DN22 Brăila — Slobozia, în județul Mureș pe DN15(E60) Iernut-Cipău și în zona localității Luduș, în județul Alba pe DN1—limită cu județul Cluj și DN7—limită cu județul Sibiu dar și în județul Timiș, traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza ceții, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri. Ceață se mai semnalează, de asemenea, și pe autostrada A1 Deva — Nădlac, vizibilitatea fiind între 150 și 200 de metri.
Pentru județele Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Brăila, Ialomița, Călărași, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Tulcea și Constanța Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting cu cod galben referitoare la ceață, care determină reducerea vizibilității local, sub 200 de metri, și izolat, sub 50 de metri (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).
”Le recomandăm conducătorilor autosă ruleze cu viteză redusă, să nu se angajeze în depășiri riscante și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață”, spun cei de la Info Trafic.

Ultima oră

Comentariul meu