victorie muncita pentru csu sibiu la galati

Sibienii își adjudecă încă o victorie, după un meci bun, derulat pe terenul nou-promovatei CS Phoenix Galati, scor 64-78 (26-12, 10-18,13-29, 15-19). image

La finalul meciului, antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleșeriu, a declarat:
 ”A fost un meci greu, după o deplasare extrem de grea, cu care noi, fiind în centrul țării, nu suntem obișnuiți. S-a și văzut, în primul sfert, am părut extrem de nepregătiți de joc, și le-am permis adversarilor să se distanțeze la  o diferență considerabilă. Începând din sfertul doi, jucatorii noștri și-au amintit că sunt cu statut de favoriți, în meciul acesta, și au reușit să revină în joc. Datorită unei apărări destul de bune am reușit, până la urmă, să trecem la conducere, imediat după pauză. Mă bucur foarte mult că am câștigat, suntem pe un drum bun care nu reprezintă, încă, maximul pe care îl putem și sper să îl continuăm în meciurile care urmează. Nu contează atât de mult rezultatele, cât contează atmosfera din echipă și jocul pe care o să îl prestăm în continuare.” 
Pentru CSU Sibiu au marcat: Octavian Popa Calota 22p, Kevin Hardy 16p, Igor Mijajlovic 14p, Lawrence Gilbert 14p, Will Paul 6p, Mihael Harrison 4p, Boris Lalovic 2p.
În următoarea etapă, CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la SCM U Craiova, sâmbătă, 14.11.2015, ora 19:00, la Sala Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu