tâlhărie și pe călugăreni. hoț surprins la furat într-o casă, chiar de proprietar!

mascatiMomente cumplite pentru un sibian de pe strada Călugăreni. Ziua în amiaza mare, omul s-a trezit cu un hoț peste el în casă. L-a prins tocmai când îi fura banii, dar nu a reușit să îl imobilizeze. Poliția i-a dat de urmă peste câteva zile.

În fapt, în data de 02 noiembrie, în jurul orei 12,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuința unui sibian de pe strada Călugăreni, de unde a sustras suma de 500 de lei. Cu toate că proprietarul locuinței l-a surprins în timp ce sustrăgea suma de bani, persoana necunoscută a reușit să fugă.
În urma activităților investigativ – operative specifice desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud.  Sibiu, în data de 06 noiembrie a.c., a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în județul Mureș, bănuit că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie sesizată în data de 02 noiembrie.
Persoana în cauză a fost reținută pe bază de ordonanță timp de 24 de ore, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
Acesta se află încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, iar polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a celor în cauză. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu