tâlhărie pe semaforului. un tânăr a fost jefuit de un oltean și un bănățean!
Foto Arhivă

talhariUn tânăr de 23 de ani din Sibiu a fost tâlhărit într-o curte de pe strada Semaforului din Municipiul Sibiu. Tânărul a mers să se întâlnească acolo cu un prieten, moment în care alte două persoane au sărit pe el și l-au tâlhărit. Este vorba de doi bărbați din Dolj și Timiș, care i-au furat 4.800 de lei și au fugit.

În data de 06 noiembrie, în jurul orei 17,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre comiterea unei alte tâlhării, tot în municipiul Sibiu, de această dată pe strada Semaforului, în curtea unui imobil, unde două personae necunoscute i-au sustras unui sibian în vârstă de 23 de ani, suma de 4.800 de lei.
Datorită acțiunilor specifice derulate cu operativitate de către polițiștii sibieni, în cursul dimineții zilei de 07 noiembrie, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea tâlhăriei, este vorba despre doi bărbați cu vârsta de 20, respectiv 25 de ani, domiciliați în județul Dolj, respectiv Timiș.
Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 08 noiembrie a.c., să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
În prezent, cei doi se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, iar polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a celor în cauză. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu