încă un club sibian s-a închis. sâmbătă seară controale în toate locațiile din județ!

the crownEfectul Colectiv a mai pus lacătul, cel puțin deocamdată, pe un club în care tinerii din județul sibiu obișnuiau să meargă să distreze în fiecare weekend. După ce la Mediaș s-a întâmplat același lucru cu un alt club și la Mârșa, clubul The Crow s-a închis. Altfel sâmbătă seară echipe de control de la ISU, Jandarmi, Poliție și OPC merg în controale.

Update – Au șters anunțul de pe Facebook!
După publicarea aricolului pe oradesibiu.ro, administratorii paginii de Facebook a clubului, au șters anunțul postat inițial și în care anunțau că locația va fi închisă.

Știrea inițială
După ce Club Joben & Lounge din Mediaș a anunțat zilele trecute că se închide pe o perioadă nedeterminată, din solidaritate cu victimele de la Colectiv, sâmbătă seară e rândul unei alte locații, de data aceasta din Mârșa, care să rămână închisă pentru public.
Cei de la The Crow, au postat vineri după amiază pe pagina de Facebook, un anunț sec prin care informează clienții că clubul nu se mai deschide. ”Sambata 7 Noiembrie clubul The Crown Marsa nu va fi deschis”, se arată în anunț.

VEZI ȘI: PROTEST PUBLIC al celor de la COTTON Pub: SUNTEM PÂNDIȚI ȘI AMENDAȚI aproape zilnic!
În spatele acestei decizii pare să stea faptul că cei de la The Crow ar fi aflat că în acest weekend se anunță controale ample din partea autorităților în toate cluburile din județ. ”I-a anunțat cineva că vine ISU peste ei și de asta au închis”, ne-a spus un tânăr care frecventează locația în fiecare weekend.

CITIȚI ȘI: FOTO – Efectul ‪#‎colectiv‬ la Sibiu. Prima MĂSURĂ DRASTICĂ luată ÎN CLUBURILE MARI din oraș!

RAZIE de proporții în tot județul
Sâmbătă seară echipe de control formate din reprezentanți ai ISU, OPC, Jandarmerie și Poliție, vor lua la ”purecat” toate cluburile, puburile, barurile și localurile de noapte din Sibiu și județ. Cosmin Balcu, șef ISU Sibiu, a declarat vineri că toate unitățile care nu sunt conforme vor fi sancționate, iar la cele care se vor constata abateri grave, vor fi închise pe loc, conform noilor reglementări ale Guvernului. foto: Facebook The Crown

Ultima oră

Comentariul meu