live video – evenimente importante la consiliul județean și la isu. transmitem în direct! (11.30 si 12.30)

live video sibiuAstăzi sunt programate două conferințe de presă importante în Sibiu. Prima are loc la sediul Consiliului Județean și este legată de prima ediție a Zilelor Emil Cioran, iar cea de a II-a are loc la sediu ISU și se anunță interesantă pentru că jurnaliștii vor adresa și întrebări despre autorizațiile pe care mai multe instituții publice din Sibiu nu le au la ora actuală.

Prima conferință are loc la ora 11:30 și este ocazionată de organizarea, în premieră, a ZILELOR EMIL CIORAN (13-15 noiembrie 2015).
Prima ediție a acestei acțiuni culturale de anvergură are loc în anul în care se implinesc 20 de ani de la moartea marelui filosof născut la Rășinari și care a marcat cultura universală a secolului trecut.
Conferința de presă are loc la Consiliul Județean Sibiu (sala de ședințe, corp A, etajul I)
Participă : IOAN CINDREA, președintele Consiliului Județean Sibiu
IOAN OVIDIU SITTERLI, prefectul județului Sibiu
BUCUR BOGDAN, primarul comunei Rășinari
RĂZVAN POP, directorul Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Sibiu
Vezi mai jos înregistrarea de la Consiliul Județean Sibiu

A doua conferință are loc la ora 12.30, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu. Acolo va avea loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu (C.J.S.U.). Ordinea de zi a ședinței va fi legată de situația înregistrată în localitatea Alma, dar și de alte subiecte.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA DE LA ISU SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu