final de săptămână plin de evenimente la sibiu. tu ce faci?

itv_weekend_logo

Toamna s-a instalat confortabil, iar plimbările îşi reduc semnificativ durata. Aşa că timpul liber îl petrecem mai mult în spaţii închise, dar şi aşa Sibiul are ce oferi. Acest final de săptămână este plin de evenimente.

Târgul de Carte Religioasă îşi continuă desfăşurarea până duminică, la biblioteca ASTRA. Detalii despre eveniment aici.

A zecea ediţie a „Ars Hungarica” va avea loc până în data de 11 noiembrie. Programul este inedit, şi îl poţi afla de aici.

Saloanele Astrei”, ediţia a III-a are vernisajul vineri, la ora 13, la Casa Artelor din Piaţa Mică. Detalii despre expoziţia ce va putea fi vizitată până în 14 februarie 2016, aici.

Un eveniment cultural ce nu trebuie ratat este Colocviul Zilele Poeziei „Iustin Panţa”, organizat de Teatrul Gong şi Revista “Euphorion”. Detalii despre ce se întâmplă în cele două zile( 6 şi 7 noiembrie), citeşte aici.

Noaptea bufonilor” se va juca vineri pe scena Teatrului Naţional Radu Stanca, de la ora 19. Despre spectacol, aici.

Sâmbătă dimineaţa, de la ora 11, copiii care au chef de “meşterlit” pot merge la Teatrul Gong, la Atelierul organizat pentru cei de peste 6 ani. Informaţii aici.

Dacă micuţilor le place teatrul, se pot întoarce la Teatrul Gong la ora 18, când începe spectacolul “Greierele aproape faimos”. Acelaşi spectacol le va fi prezentat şi duminică dimineaţa, de la ora 11.

Un spectacol de teatru începe şi la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Regia lui “Aşteptându-l pe Godot” este semnată de Silviu Purcărete.

Duminică seara puteţi alege între tetaru şi film. De la ora 18, la Librăria Humanitas va fi proiectat filmul “Acasă la tata”. Detalii despre premieră şi actori, aici.

De la ora 19 la Teatrul Radu Stanca va începe spectacolul “Ostatic la mătuşica” de Morris Panych.

Şi, dacă optaţi pentru un film, dar vă doriţi să-l vedeţi pe un ecran mare, mergeţi la Cinema Arta. Proiecţiile aici.

Ultima oră

Comentariul meu