deschiderea fratelli amânată. așteptarea se mai prelungește!

fratelli-lounge-clubDeschiderea celui mai ”chic” club din Sibiu a fost amânată în ultima clipă de către cei care au cumpărat franciza pentru Sibiu a Fratelli Lounge&Club. Iubitorii distracției nocturne vor trebui să mai aștepte cel puțin o săptămână. Amenajarea clubului este în toi.

Programată teoretic pentru seara zilei de 6 noiembrie, deschiderea Fratelli Lounge&Club Sibiu va fi amânată cel puțin o săptămână. Motivul este faptul că o parte din mobilier și aparatura de ultimă generație comandată peste hotare, nu va ajunge în timp util pentru ca interiorul Fratelli Lounge&Club Sibiu să fie gata până în seara zilei de vineri. Și pentru că deținătorii francizei sibiene vor ca viitorul club că arate de nota 10 din toate punctele de vedere, Fratelli se va deschide cel mai devreme la  finele săptămânii viitoare, dar e posibil ca nici atunci să nu fie inaugurat și asta pentru că aparatura așteptată ar putea să întârzie la livrare și săptămâna viitoare.
Transformarea fostului Liqouid în noul Fratelli Lounge&Club Sibiu este totală, iar clienții vor putea observa că locație totul este schimbat, din toate punctele de vedere. Clubul va fi la cele mai înalte standarde și din punct de vedere al siguranței clienților, proprietarii investind sume considerabile pentru acest lucru.

Despre Fratelli Lounge & Club
In 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide in centrul Bucurestiului o cafenea cu un concept si design deosebit de tot ce exista pana atunci in capitala, Fratelli EspressoBar.fratelli 2
A fost intr-adevar inceputul unei prietenii frumoase, a unei povesti de succes, de fapt, locul unde a inceput istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o noua definitie vietii de noapte din Bucuresti.Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat in timp si s-a transformat intr-o poveste de succes al unui brand 100% romanesc.

Ultima oră

Comentariul meu