unul din cele mai cunoscute cluburi din mediaș se inchide ca efect #colectiv

10421506_447147068778685_2742162776035596576_nClub Joben & Lounge din Mediaș se închide pe o perioadă nedeterminată din solidaritate pentru victimele din clubul Colectiv din capitală. Iată ce au postat patronii clubului pe Facebook:

“Am hotărât să fim solidari cu ce s-a întâmplat zilele trecute, iar astfel de joi, 5 noiembrie a.c., ne auto-suspendam activitatea pentru o perioada de timp. In anul 2012 am luat decizia de a da nastere unui club pentru medieseni, iar in toamna aceluiasi an am reusit sa deschidem usile acestui club cochet, dragut si curat( zicem noi), dotat cu aparatura profesionala de generatie noua! Ce credem noi ca este foarte important, in lumina tragediei din zilele trecute, este faptul ca la constructia si chiar la amenajarea si designul clubului am folosit materiale ignifugate si am dotat locatia cu toate cele necesare normativelor de atunci!!! In tot timpul care a trecut am trait momente unice in aceasta locatie si noi, si cei care s-au bucurat de un karaoke, de un teatru, de un stand-up, de un concert live, de o seara de salsa sau de cabaret, de o formatie de notorietate, de o simpla seara de sambata, de un concurs de DJ sau de orice alt eveniment pe care l-am organizat pentru publicul nostru!

Suntem convinsi ca multi dintre voi ne impartasiti aceste amintiri frumoase, iar aceste evenimente v-au facut sa tresariti de multe ori!

… Si dupa cum spuneam mai sus, noua ne pasa si nu putem ramane indiferenti la cele intamplate la clubul Colectiv, la drama mortii atator oameni si la drama familiilor lor!!!!

Noi  suntem echipa Joben….Joben Club & Lounge si am hotarat sa fim solidari cu ce s-a intamplat zilele trecute, iar astfel de joi, 5 noiembrie a.c. ne auto-suspendam activitatea pentru o perioada de timp!

Noi suntem JOBEN!!!…si ne pasa!!!”

În urma incendiului din capitală au decedat 32 de persoane și peste 130 de persoane sunt internate în spitalele din București, aproximativ 50 dintre ele fiind în stare critică.

Ultima oră

Comentariul meu