video foto se toarnă asfaltul pe noul pod peste cibin. trafic afectat în zonă!

pod cibin luna noiembrie sibiu (11)Constructorul a solicitat Comisiei de Circulaţie permisiunea de a îngusta carosabilul şi chiar de a închide temporar anumite porţiuni din această zonă pentru a turna stratul de uzură. Lucrările de construcție sunt finalizate acum în proporție de 90 la sută.

Comisia a aprobat închiderea unei porţiuni a străzii Reconstrucţiei, şi anume cea dintre strada Lungă şi strada Râului, pentru a permite turnarea ultimului strat asfaltic pe pod şi în zona acestuia. ”Tronsonul menţionat se va închide traficului de joi, 5 noiembrie, de la ora 14 până în dimineaţa zilei de vineri, 6 noiembrie. Şoferii pot utiliza ca rută ocolitoare strada Grădinarilor”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.pod cibin luna noiembrie sibiu (1)

Informații generale despre contract
În urma procedurii de achiziţie, asocierea SC Prodial SRL – SC Arcada Company SA Galaţi – SC Repcons SRL – SC Termo Sibiu SRL – SC Consinstal Energy SRL – SC Teleconstrucţia SA a fost declarată câştigătoare.pod cibin luna noiembrie sibiu (2)Valoarea contractului semnat este de 10.568.919,53 lei (fără TVA).pod cibin luna noiembrie sibiu (3)Lucrări prevăzute în contract: demontarea podului existent, montarea unei pasarele provizorii pentru circulaţia pietonilor, modernizarea reţelelelor de apă şi canalizare, a reţelele de telecomunicaţii, a celor de gaz şi electricitate care traversează Cibinul, amenajarea de alei pietonale sub pod şi construcția noii structuri a podului.

Lucrările la acest obiectiv au început în septembrie 2014.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=4fM61gh60Ig” splash=”https://i.ytimg.com/vi/4fM61gh60Ig/maxresdefault.jpg” caption=”Lucrari asfaltare Pod Cibin”]
FILMARE RAPIDĂ
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Kxj_LS45-K0″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/Kxj_LS45-K0/maxresdefault.jpg” caption=”Podul Cibin – asfaltare”]

Ultima oră

Comentariul meu