schimbări importante pe oștirii și pe șoseaua alba iulia. atenție șoferi!

penny soseaua alba iulia (3)Trecerea de pietoni de pe şoseaua Alba Iulia, din dreptul Penny Market, s-a mutat în dreptul restaurantului Select. Pe Oștirii primăria a instituit regimul de circulație cu sens unic.

Proiectul de transformare în stradă cu sens unic a fost supus dezbaterii publice, iar ulterior Primăria Sibiu a instalat semnele şi a amenajat marcajele corespunzătoare, instituirea sensului unic dovedindu-se a fi eficientă din punctul de vedere al fluidizării traficului şi generând în acelaşi timp mai multe locuri de parcare. ”Pe această cale reamintim şoferilor că traficul se desfăşoară în regim de sens unic dinspre strada Rahovei spre strada Nicolae Iorga şi îi rugăm să circule cu atenţie sporită, dat fiind faptul că modificările în regimul de circulație sunt recente”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
O altă modificare importantă s-a efectuat pe Alba Iulia. Trecerea de pietoni de pe şoseaua Alba Iulia, din dreptul Penny Market, s-a mutat în dreptul restaurantului Select. Decizia a fost luată în cadrul Comisiei de Circulaţie pentru o mai bună vizibilitate şi astfel pentru o mai mare siguranţă a pietonilor.

Ultima oră

Comentariul meu