alertă - victor ponta și-a dat demisia! cum și-a motivat plecarea! (video)

dragnea pontaLiderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri dimineață că premierul Victor Ponta își va depune mandatul și va demisiona din fruntea Guvernului.

”Răspunderea juridică va fi stabilită de justiție. Sper să nu fie răzbunare, ci responsabilitate juridică. Să nu ne păcălim! Vinovații sunt lăcomia și responsabilitatea. Dacă vom crede că vinovații sunt alții, cred că vom plăti.

Primarul Piedone a DEMISIONAT! Cum motivează gestul! 

CITEȘTE ȘI: Tragedia de la Colectiv – Dezvăluirile lui Ponta după ce a DEMISIONAT. Cine sunt vinovații!

VEZI ȘI: Până când mai rămâne Ponta în fruntea Guvernului

VIDEO COMPLET – Adrian Despot a vorbit despre tragedia din Colectiv. Mărturii emoționante!

Constat supărarea legitimă și dorința legitimă a oamenilor de a avea responsabilități mai mari decât patronii firmei. Ar fi o iresponsabilitate din partea mea să ignor cererea lor. Nu vreau să las responsabilitatea mea în seama altora. Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte din societate îl cere.

Îmi depun mandatul de prim-ministru împreună cu tot guvernul României. În anii în care am făcut politică am rezistat împotriva politicienilor, dar nu mă lupt cu oamenii.

VEZI ȘI: Sibienii au ieșit în stradă (VIDEO FOTO)
Vreau să spun că suferința legitimă nu trebuie să degenereze într-un joc politic sau de putere cu efecte imposibil de anticipat”, a susținut Victor Ponta.

Stirea se actualizează!

Ultima oră

Comentariul meu