video foto sibienii au ieșit în stradă pentru o ”plimbare” în piața mare. vezi tot protestul!

wpid-wp-1446584688499.jpgCei care au organizat marșul solidarității de luni seară, au anunțat printr-un eveniment pe Facebook că marți seara toți sibienii sunt așteptați în Piața Mare, în semn de solidaritate cu protestatarii din Capitală. Ora de Sibiu transmis live din Piața Mare. Până la urmă s-au adunat aproximativ 100 de oameni.

Organizatorii  Marșului Solidarității din Sibiu, au chemat astăzi 3 noiembrie la ora 21.30 pe toți sibienii la o plimbare în zona în are s-au aprins lumânări în memoria victimelor din club Colectiv. ”Ne vedem in Piata Mare SIBIU. BUCURESTI e in strada sa fim uniti alaturi de ei. OFERA SHARE IN LISTA TA”, se arată în mesajul postat pe Facebook de organizatorii mitingului spontan.
”O tragedie s-a produs din cauza indolenței, iresponsabilității și corupției. Nu e nici prima, nici ultima oară când nepăsarea și abuzul de putere fac victime. Răbdarea noastră a ajuns la capăt. Tristețea și revolta nu ne mai lasă să închidem ochii”, mai spun în mesajul lor postat pe Facebook, cei care organizează protestul din această seară.

UPDATE – Aproape 100 de participanți

La ora 21.30 în Piața Mare s-au adunat aproximativ 50 de sibieni. Printre participanți s-a numărat și un preot, care a spus o rugăciune alături de cei prezenți. Preotul a adresat și câteva cuvinte. Unul din protestatari s-a înfuriat pe prezența acestuia în zonă. După aproximativ 20 de minute grupul s-a pus în mișcare și s-au strigat mai multe sloganuri. Protestatarii au mers până în apropiere de Teatrul Radu Stanca, după care s-au întors în Piața Mare. Acțiunea s-a încheiat după aproximativ o oră, iar protestatarii și-au  propus să revină în Centrul Sibiului și miercuri, de la ora 19.00.
image

image

image

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE DIN CENTRUL SIBIULUI

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii