video si foto – marșul solidarității la sibiu. sibienii au ieşit în stradă memoria victimelor din colectiv

Peste 1.000 de persoane au participat luni seară la un marș al solidarității pentru victimele și răniții tragediei din club Colectiv. Participanții au aprins lumânări în memoria victimelor și au mers într-un marș al tăcerii din Parcul Sub Arini până în Piața Mare. Ora de Sibiu a transmis în direct de la ora 19.00 imagini de la acest marș.
imageUpdate ora 19.21 – peste 1.000 de persoane la miting

Peste 1.000 de persoane au pornit din parcul Sub Arini spre Piata Mare, cu lumanari in maini.
image

image

image

image

UPDATE 19.45 – Participantii au ajuns in Piata Mare!
image
image

image

image

image

image

S-a tinut un moment de reculegere
image

image

image

image
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE DE LA MARȘUL SOLIDARITĂȚII DIN SIBIU

stirea initiala
Conform anunțului făcut pe Facebook, marșul va porni de la Cupola din Parcul Sub Arini, către Piața Mare. ”Din respect pentru victimele nenorocirii din Colectiv, vom merge să aprindem o lumânare și să reflectăm – fiecare în felul său – asupra celor întâmplate. Ca locație exactă, ne vedem în față la cupola din Parcul Sub Arini. Un moment de reculegere pentru cei care și-au pierdut viețile în incendiul de la Colectiv. O plimbare în tăcere de la cupola din Parcul Sub Arini înspre Piata Mare și un ultim omagiu adus lor…”, spun organizatorii marșului de luni seară.
Site-ul nostru va transmite în direct imagini din parcul Sub Arini și de pe traseul marșului solidarității, dar și din Piața Mare a Sibiului, acolo unde se va ține și un moment de reculegere în memoria celor 30 de decedați în urma incendiului de vinerea trecută din clubul Colectiv din București.

Ultima oră

Comentariul meu