video - pompierii au făcut controale în cluburile din sibiu în weekend, dar nu suflă o vorbă despre neregulile găsite. (declarații revoltătoare)

clubbingTragedia din club Colectiv din Bucureşti a adus aminte autorităţilor locale că şi în Sibiu există cluburi, baruri, restaurant sau  pub-uri  în care tragedia  s-ar putea repeta. Aşa că mai toate instuţiile care au ce controla în aceste locaţii au anunţat că vor începe verificările. Unele instituții nu sulfa o vorbă despre neregulile găsite, așa cum este cazul ISU Sibiu.

La fel a făcut şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, doar că aici bâjbâiala e mare. Deşi purtătorul de cuvânt admite cu greu că s-au făcut controale în aceste două zile, nu suflă un cuvânt despre neregulile constatate. Tot el spune că orice pub, restaurant, club….aflate la subsolul unei clădiri trebuie să aibă cel puţin 2 ieşiri. Dar, nu ştie nici câte locaţii de acest fel sunt în Sibiu,şi nici câte respectă această prevedere. “Exista anumite cluburi care deocamdata nu s-au pus în legalitate, nu ştim exact cate, pentru că instituţia noastră nu are evidenţa exactă câte cluburi….” este explicaţia purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu…….
În aceste condiţii, nu se poate trage decât o concluzie: cei însărcinaţi cu aplicarea legii şi care trebuie să se asigure că cetăţenii sunt în siguranţă nu ştiu câte dintre locaţiile publice din Sibiu respectă normele de securitate la incendiu. Nu pot spune nici dacă sibienii care frecventează aceste localuri sunt sau nu în pericol din acelaşi punct de vedere. Ştiu însă câte controale de rutină s-au făcut de la începutul anului şi ce acte trebuie depuse pentru a se obţine autorizaţia de securitate la incendiu.
Ora de Sibiu a aflat însă în câte locații s-au făcut controale la nivel de municipiu reședință de județ și s-au găsit nereguli. Șase este numărul pub-urilor și cluburilor în care autoritățile au mers și au depistat probleme.
VEZI ȘI: VIDEO Avertizare de la șeful ITM: „Tragedia de la Bucureşti se poate repeta oricând, la Sibiu!”
CITEȘTE ȘI: SIBIENI în clubul groazei din București. Au fost la Colectiv!
DE CITIT: VIDEO – FOTO Evenimentul din Sibiu la care tragedia din Colectiv putea să se repete foarte ușor
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE COMPLETE ALE CELOR DE LA ISU SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu