vintage pubIdeea patronilor unui pub din Sibiu de a dona profitul pe o seară, către victimele tragediei din București, face și acum valuri pe internet. Patronul de la Vintage Pub face un apel către toți proprietari de cluburi și pub-uri din România, să le urmeze exemplul.

Ceea ce Vintage Pub a anunțat sâmbătă seară, s-a întâmplat azi. Profitul obținut de locația sibiană în seara de sâmbătă a weekend-ului trecut, a fost donat în totalitate pentru victimele și răniții din incendiul care a avut loc vinerea trecută, în clubul Colectiv din Capitală.
”Donația provine practic din profitul societății, nu numai de la Vintage. Am luat legătura cu cei de la Crucea Roșie și vom face donația prin ei pe parcursul zilei de azi. Nu vrem să spunem câți bani donăm pentru că deja am observat că o acțiune ce s-a dorit să fie una umanitară este catalogată de unii ca fiind reclamă. Au tot comentat și pe Facebook… Noi am făcut un gest pentru victimele tragediei din București. Ne-a impresionat foarte tare ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Gabriel Ritivoiu, de la Vintage Pub, pentru Ora de Sibiu.

Apel la solidaritate pentru toți patronii din România
Gabriel Ritivoi spune că prin acțiunea lor, cei de la Vintage Pub au dorit să facă un gest prin care și alți patroni de cluburi și pub-uri din România să fie sensibilizați și să sprijine și ei ideea. ”Frumos ar fi ca toate cluburile și pub-urile din România să facă acțiuni de genul acesta. Așa se pot implica și ei printr-un sprijin concret pentru victimele din Colectiv. Facem un apel public către toată lumea, să sprijine cum pot acele victime. Să facă ceva concret pentru acei oameni”, a mai spus Ritivoiu.

Curent anticluburi și antipub-uri
Patronul de la Vintage spune că a simțit în ultimele zile faptul că toti cei care dețin cluburi, cafenele, pub-uri sau baruri, sunt priviți cu ură. ”Toți care au cluburi sunt priviți ca niște infractori. Vreau să le spun tututor că nu suntem deloc așa. Lucrăm în legalitate și vrem cu toți ca lucrurile să fie în regulă. Nimeni nu își dorește să să întâmple ceva rău. Autoritățile fac controale foarte des și vă spun asta din proprie experiență. Mereu suntem verificați”, a mai spus patronul de la Vintage Pub. Acesta nu a vrut să dezvăluie valoarea donației. ”Vă repet. Nu contează suma. Am vrut doar să sprijinim cumva acele victime și pe acei oameni care acum suferă”.

Ultima oră

Comentariul meu