update - meciul dintre csu și energia se joacă. nu se mai amână!

calotaPartida de sâmbătă de la ora 17.30, pe care CSU Sibiu trebuia să o dispute cu Energia Rovinari, a fost la un pas să fie amânată. Motivul era faptul că Guvernul României a decretat trei zile de doliu național, iar toate competițiile sportive urmau să fie anulate. Meciul este televizat pe Digi Sport.

Meciul dintre CSU și Energia a fost la un pas să fie amânat. Preşedintele Federaţiei de Baschet, Horia Păun, a declarat pentru GSP.RO că, în cazul în care se va decide doliu naţional, nu se va disputa nici un meci, la nici un nivel, așa că și partida de la Sibiu urma să fie amânată cpentru că Guvernul României a decretat trei zile de doliu național, în urma tragediei petrecută vineri seară într-un club din Capitală și în urma căreia 27 de persoane au murit.
Oficialii clubului CSU așteptau sâmbătă în jurul orei 14.00 o informare oficială de la Federația Română de Baschet în acest sens. ”Așteptăm să fim informați oficial. Se pare că meciul va fi amânat. Deocamdată nu am primit nimic de la Federație, dar ne așteptăm ca cel mai probabil meciul cu Energia să nu se mai joace azi (n.r. – sâmbătă)”, a spus Horațiu Floca, de la CSU Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Nu se mai telvizează
Până la urmă însă Federația Română de Baschet a anunțat că meciurile din această etapă se dispută așa cum au fost programate inițial. ”Meciul se va juca”, a spus Horațiu Floca, în jurul orei 14.35. De asemenea oficialii clubului sibian au declarat că toți jucătorii vor purta banderole negre și se va ține un moment de reculegere înaintea începerii partidei.

Ultima oră

Comentariul meu