un pub din sibiu donează profitul de sâmbătă seară victimelor tragediei din bucurești

vintageMajoritatea petrecerilor de Halloween de sâmbătă seară au fost anulate în Sibiu sau amânate așa cum s-a întâmplat în cazul celei programată la Arena Platoș. Cea mai salutară inițiativă vine însă din partea celor de la Vintage Pub, care au decis să doneze tot profitul de sâmbătă seară către victimele tragediei din Capitala.

Vintage Pub a aunțat sâmbătă în jurul orei 22.00 că a decis ca tot profitul din seara acestei zile să fie donat către victimele tragediei de vineri seară dintr-un club din București, acolo unde 27 de tineri au murit iar alte 180 de persoane au fost rănite. ”În această zi de doliu, am decis să participăm activ la ajutorarea victimelor tragicului accident. În consecință, profiturile obtinute de catre Vintage Pub Sibiu în această seară, vor fi donate pentru cauza lor. Sperăm să ni se alature cât mai multa lume în acest demers”, se arată într-un anunț publicat pe contul de Facebook al acestei locații.
Multe din petrecerile de Halloween de sâmbătă seară au fost anulate în Sibiu. Așa este și cazul celor de la Music Pub. ”Ca urmare a tragicelor evenimente petrecute ieri la Club Colectiv din Bucuresti, petrecerea de Halloween din aceasta seara se suspenda! Suntem solidari cu toti cei afectati”, spun cei de la Music Pub.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. am impresia ca cei de la Music Pub se simt cu musca pe caciula, daca vorbim de Music Pub Extension, unde s-ar intampla exact acelasi lucru daca ar fi un incendiu.