spectacolul de la teatrul gong, „labirintul groazei”, suspendat pentru doliu național

labirintul-groazei

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anunță suspendarea spectacolului itinerant „Labirintul Groazei” programat azi, 31 octombrie, de la ora 20:00. Spectacolul va fi reprogramat pentru data de vineri, 6 noiembrie, ora 20:00, în baza deciziei Guvernului României de a decreta zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie zile de doliu național. Toate celelalte spectacole și ateliere pentru copii programate în perioada 31 octombrie și 2 noiembrie vor fi prezentate conform programului inițial, acestea fiind adaptate prin susținerea unui moment de reculegere înainte de începerea evenimentului.

Actorii Teatrului Gong nu vor urca pe scenă azi pentru a prezenta spectacolul „Labirintul Groazei”. Acest gest a fost luat în semn de solidaritate națională față de victimele tragediei în care și-au pierdut viața 27 de persoane din cauza unui incendiu izbucnit în clubul Colectiv din Capitală. Biletele achiziționate pentru data de 31 octombrie sunt valabile pentru reprezentația din 6 noiembrie. Cei care doresc returnarea biletelor sunt aşteptaţi la Agenţia Teatrului.

Întreg colectivul Teatrului pentru Copii şi Tineret Gong din Sibiu îşi exprimă regretul faţă de tragedia petrecută ieri seară, în Bucureşti, în care mai mulţi tineri şi-au pierdut viaţa. Suntem alături de familiile îndoliate şi ne păstrăm speranţele pentru cei răniţi, care se luptă să iasă cu bine din spitale.

Ultima oră

Comentariul meu