scandal sexual în moldova: ex-premierul filmat făcând sex cu amanta și vorbind la telefon cu traian băsescu

Un clip Internetul din Republica Moldovazi de publicarea unei filmări a unei partide de amor al cărei protagonist este fostul premier de la Chişinău Vlad Filat, în prezent aflat în arest, acuzat că a participat la devalizarea băncilor în „jaful miliardului”. „

https://www.youtube.com/watch?v=6olbIWwBZUs

VEZI CONTINUAREA AICI
Între scurtele reprize de sex, fostul premier al Moldovei vorbește la cele două telefoane.  La minutul 14:50 Filat i se adresează cuiva „Domn profesor”, vorbind despre organizarea vizitei lui fostului președinte Traian Băsescu la Chișinău. Din sursele apropiate președintelui PLDM, aflat în arest pentru un dosar de devalizare a băncilor în așa numitul „jaf al miliardului”, Filat folosea de obicei asemenea adresare atunci când discuta cu președintele Nicolae Timofti.
Peste o oră, la minutul 1h: oo min: și 12 sec. bărbatul vorbește chiar cu Traian Băsescu. Peste foarte puțin timp, la 1:02:51, îl parodiază pe Băsescu și îi spune amantei blonde că Băsescu îi transmite salutări. La 1:15:00 vorbește cu Ilan Șor și îi multumește pentru că a apărut în viața lui. Peste un sfert de oră, la1:31:04 își întreabă iubita: Da poate facem unirea? Apoi o anunță: Fa Ole, ți-am făcut 4 clipuri! La 1:34:00 anunță că mai are de semănat 20 hectare.

Sursa: moldova24.info

Ultima oră

Comentariul meu