premoniție macabră: goodbye to gravity cânta ”the day we die” în clubul colectiv - doi membri ai trupei au murit

incendiu-colectivPremoniție macabră în titlul piesei trupei Goodbye to Gravity  care cânta ”The Day We Die” în Clubul Colectiv, vineri seara când s-a petrecut tragedia în care au murit 27 de oameni. Printre ei si doi chitaristi ai Goodbye to Gravity au murit in incediul din Clubul Colectiv.

Vlad Telea si Mihai Alexandru au decedat, în timp ce ceilalți trei membri ai formației au fost raniți și sunt internați.
Andrei Galuț, solistul trupei Goodbye to Gravity, este în stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri și intoxicație cu fum, fiind ventilat mecanic, dupa cum au declarat, rudele acestuia presei. De asemenea, Alexandru Pascu – membru al trupei Goodbye To Gravity si fiul Anei Pascu, vicepreședinte al Federației Internationale de Scrimă – se afla la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, prognosticul medicilor fiind rezervat.
https://www.youtube.com/watch?v=APQLbhk-rfY

[contextly_sidebar id=”9XmBuw68KFrtxCin4deVy8KLxOi8LWhf”]Preşedintele Iohannis, care s-a întâlnit, sâmbătă, cu procurorul general Tiberiu Niţu, cu vicepremierul Oprea şi cu secretarul de stat Read Arafat, spune că a cerut ca ancheta în cazul tragediei din Club Colectiv ”să se desfăşoare cu maximă eficienţă, fermitate şi celeritate în aplicarea legii”.

”De asemenea, în cursul întrevederii preşedintelui i-au fost prezentate primele concluzii cu privire la consecinţele evenimentului, măsurile întreprinse de autorităţi, mobilizarea forţelor implicate în operaţiunile de salvare, precum şi deciziile preconizate pentru perioada imediat următoare în vederea limitării efectelor tragediei. Preşedintele a solicitat tuturor autorităţilor implicate să fie în alertă şi să fie informat în timp real despre evoluţia stării de sănătate a persoanelor rănite”, mai anunţă Administraţia Prezidenţială.

Iohannis a fost sâmbătă la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele incendiului, dar şi la locul tragediei – Clubul Colectiv. El a spus că acel spaţiu era total impropriu şi că este ”de neimaginat că acolo au putut să fie atâţia oameni la un concert”.

Preşedintele a mai spus că tragedia s-a produs pentru că ”au fost ignorate norme simple”: ”Am vrut să văd locul. Este un spaţiu total impropriu, am discutat cu cei de faţă. Este de neimaginat că în acest spaţiu au putut să fie atâţia oameni la un concert şi să se întâmple totul într-un timp atât de scurt. Tragedia s-a întâmplat pentru că au fost ignorate norme simple”.

Şeful Clinicii de chirurgie plastică şi reparatorie de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat, sâmbătă, că nu a mai văzut de la Revoluţie aşa o mobilizare a resurselor umane şi de materiale ca în urma incendiului din clubul Colectiv.

„Intervenţiile în acest caz sunt similare celor din război, nu am mai văzut aşa o mobilizarea resurselor umane şi materiale de la Revoluţie”, a spus medicul Ioan Lascăr.

El a precizat că la Floreasca au fost operaţi imediat 13 dintre răniţi, care sunt în continuare foarte gravă. „Toţi au venit intoxicaţi. Aveau de asemenea arsură de căi respiratorii, arsă treaheea, laringe şi plămân. Iniţial vorbeau, dar, dacă nu erau intubaţi, mureau sufocaţi”, a mai spus Lascăr.
turkuman
https://www.youtube.com/watch?v=ZdGX1MU0zVE

 

 

 
revista pentru femei in format electronic

Ultima oră

Comentariul meu