meci greu pentru csu cu energia tg. jiu. sibienii speră într-o victorie!

hardy csu sibiuCSU Sibiu joacă sâmbătă de la 17.30, pe teren propriu cu Energia Tg. Jiu. Meciul care nu este televizat, este văzut ca unul dificil atât de jucători cât și de antrenorul Fleșeriu. Toți speră ca echipa să repete meciul bun din etapa trecută, atunci când Sibiul a bătut la Pitești.

Update – partida nu se joacă
Partida de sâmbătă dintre CSU Sibiu și Energia Tg. Jiu a fost la un pas să se amâne. Detalii AICI!

Știrea inițială
CSU vrea să lege primele două victorii consecutive în acest început de campionat. După succesul de miercuri de la Pitești, universitarii speră să repete isprava și în meciul cu Energia Rovinari. Înaintea partidei, Kevin Hardy susține că el și colegii săi sunt în formă bună și speră la un meci bun.
”Venim după o victorie mare la Pitești, știm că meciul de mâineva fi greu, dar suntem bucuroși să jucăm acasă și sperăm să facem prima victorie pe teren propriu, în actualul sezon. Am fost foarte entuziasmați după ultimul meci (n.r. cel cu BCM U Pitești), a fosto victorie mare, maiales prin prisma faptului că am jucat în deplasare. Energia este o echipă foarte bună, au shooteri foarte buni, jucători foarte buni și tot ce trebuie să facem noi este îi blocăm și să jucăm ca o echipă. Va fi un meci extrtaordinar sâmbătă și mi-aș dori ca toți suporterii să vină la sală să ne vadă jucând”, a spus Hardy.
Dan Fleșeriu crede că ar fi nemaipomenit ca elevilor săi să le reușească o a treia victorie a sezonului.
”Încercăm să jucăm cât mai bine și, dacă se poate, să și câștigăm, așa cum am făcut-o în ultimele trei meciuri, dintre care, pe ultimul l-am câștigat. Ar fi bine pentru noi să legăm două victorii consecutive. Ar fi senzațional din punct de vedere al clasamentului, dar ne întâlnim cu o echipă foarte bună, care joacă în Cupele Europene. Ei au avut o zi în plus de refacere, față  de noi, au jucat marți noi am jucat miercuri și pe hârtie ei sunt favoriți. Energia are o singură victorieîn campionat, din această cauză, pentru noi ar fi important săreușim a treia victorie, dar repet, aujucători foarte valorosi, joacă în Cupele Europene și au ca obiectiv anunțat public, câștigarea titlului campionatului. Sunt o echipă foarte bună, dar  pe noi acest lucru nu poate decât să ne motiveze și mai mult, la fel cum ne-a motivat în meciul cu Clujul, cu Tg. Mureș și cu Pitești”, spune Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.
Tot sâmbătă, echipa de juniori a CSU Sibiu U14 joacă de la orele 13:00 la Sala Transilvania cu cealaltă echipă sibiană, CSS Sibiu, iar duminică, de la 09:45, elevii lui Alex Kovacs, de la CSU Sibiu U16 joacă în compania celor de la LPS Targu Mureș.

Ultima oră

Comentariul meu