video – foto poliția vă cere din nou ajutorul. îi cunoști pe acești hoți?

hot1Poliţia Municipiului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării autorilor unui furt dintr-o societate comercială din municipiului Sibiu. În fapt polițiștii revin cu rugămintea către sibieni să îi ajute să depisteze acești hoți, care au furat peste 2.200 de lei dintr-un magazin de pe Mihai Viteazu.

În data de 13 septembrie a.c., Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că în data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, persoane necunoscute  au pătruns în incinta unei societăţi comerciale situate în municipiul Sibiu, de unde au sustras 2.250 lei. O cameră de supraveghere video montată la intrarea în societatea respectivă surprinde în imagini persoanele bănuite de săvârşirea faptei.
Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la cele trei persoane sunt rugaţi să apeleze numărul unic apel de urgenţă 112 sau numărul de telefon fix 0269/212260. Urmăriți mai jos imaginile de pe camera video.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=pyXCwBBZ0lw” splash=”https://i.ytimg.com/vi/pyXCwBBZ0lw/sddefault.jpg” caption=”Copii fura din magazin pe Mihai Viteazu la Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu