trei accidente în sibiu: doi minori loviți pe trecerea de pietoni și un biciclist băut, acroșat de un șofer la fel de beat!

accident strada iorga sibiu (23)Numai puțin de trei accidente s-au petrecut pe parcursul zilei de joi în județ, două dintre acestea fiind în municipiul reședință de județ. O minoră a fost lovită pe trecerea de pietoni la Slimnic, un biciclist a fost acroșat de o mașină pe Bâlea, iar pe Milea un adolescent a fost lovit și el de o mașină, acesta fiind grav accidentat.

În data de 29.10.2015, în jurul ore 07.50, pe DN 14, în localitatea Slimnic, o minoră de 9 ani a fost accidentată în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.
Un conducător auto (66 de ani, domiciliat în judeţul Mureş) în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 14, în localitatea Slimnic, în dreptul unei treceri pentru pietoni nu opreşte şi nu acordă prioritate de trecere unei minore de 9 ani, accidentând-o uşor. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului rutier, fiind identificat la scurt timp de poliţişti. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Adolescent de 15 ani lovit de o mașină pe Milea
Un alt accident rutier produs pe fondul neacordării de prioritate pietonilor a avut loc în municipiul Sibiu, pe bvd. V. Milea. Accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 29 octombrie, în jurul orei 09.00. Un conducător auto în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Olt, în timp ce conducea autoturismul pe bvd. V. Milea, ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni nu acordă prioritate de trecere unui minor de 15 ani, angajat regulamentar în traversare şi îl accidentează. În urma acestui eveniment, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Un șofer a lovit un biciclist. Ambii erau băuți bine!
Pe str. Bâlea din municipiul Sibiu a avut loc un accident rutier, în jurul orei 18.30, în care au fost implicaţi un conducător auto şi un biciclist, ambii în stare de ebrietate.
Un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul pe str. Bâlea, în intersecţia cu Diaconul Coresi, la efectuarea virajului la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist (în vârstă de 27 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea), care circula pe pista pentru biciclete, accidentându-l uşor. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aer expirat, în ambele cazuri.  Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu