halloween-funny-wallpaper-1920x1080

E week-endul groazei, în care fantomele şi monştrii vor bântui străzile, casele, şi mai ales pub-urile. Aşa că nu rata distracţia maximă din acest sfârşit de săptămână. Îngrozeşte-te la petrecerile de Halloween. Ce şi unde se organizează, citeşte aici.

Week-end-ul debutează însă cu ceva activităţi mai liniştite. „Festivalul Filmului Francez” continuă la Librăria Habitus până sâmbătă. Programul îl poţi consulta aici.

Sibiu Dans Festival” este cel mai mare concurs de dans studenţesc, şi începe vineri, la Sibiu. Ce se va dansa până duminică, află de aici.

Bravul soldat ŠVEJK”, de Jaroslav Hašekm, se joacă vineri, de la ora 19, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură. Este un one man show cu Viorel Raţă, ce durează aproximativ o oră. Se va rejuca duminică, 1 noiembrie, de la ora 19.

Festivalul Internaţional Clara Haskil se va încheia abia luni, aşa că mai aveţi câteva zile în care puteţi asculta muzică de calitate. Programul este aici.

Spectacolul itinerant “Labirintul Groazei” de la Teatrul Gong se joacă vineri şi sâmbătă. Nu este un spectacol recomandat oricui. Ce criterii trebuie să îndeplineşti pentru a putea participa, citeşte aici.

Gaşca Zurli vine sâmbătă la Sibiu. Unde şi de la ce oră află de aici.

Sâmbătă, la Teatrul Gong, de la ora 18, se joacă “Broscuţa Fermecată”, un spectacol recomndat copiilor de peste 3 ani. Detalii aici.

Pentru cei maturi, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură, la ora 19, începe spectacolul “Necunoscuta cunoscută” de Aleksander Ścibor-Rylski. Detalii aici.

Duminică dimineaţa, de la ora 11, copiii pot vedea la Teatrul Gong “Cenuşăreasa”. Informaţii despre piesă aici.

Dacă însă vrei să vezi un film la cinema Arta, ai de unde alege. Iată programul aici.

Şi încă ceva: în caz că vrei să sărbătoreşti Halloween-ul, dar nu ai avut timp de pregătiri, eşti salvat! Pe thecoffeebridge.com găseşti câteva idei simple pentru decoraţiuni şi o lista cu filme de văzut în cea mai înfricoşătoare seară.

Ultima oră

Comentariul meu