începe sibiu football days 2015. intrarea este liberă!

fotbal juniori interstarFotbalul juvenil se reunește la Sibiu în acest weekend. Cele mai bune echipe de junior din țară vor participa la cea de-a treia ediție a evenimentului sportiv Sibiu Football Days, ce se va desfășura între 30 Octombrie și 01 Noiembrie.

Peste 30 de echipe de juniori din toată țara vor fi prezente la Sibiu în cele trei zile ale turneului, competițiile având loc pe Stadionul Municipal,Hermannstadt Arena și sala de sport a Liceului Constantin Noica . Evenimentul are ca scop popularizarea sportului pentru copii, precum și susținerea și asigurarea de competiții sportive în oraș.
Deschiderea oficială a competițiilor va fi marcată de parade echipelor, care se va desfășura sâmbătă, 31 Octombrie, pe pietonala Nicolae Bălcescu și în Piața Mare, începând cu orele 11:00. Cluburile participante vor fi prezentate official sibienilor, iar micii fotbaliști vor primi tricourile Sibiu Football Days 2015.
Sibiu Football Days este un eveniment organizat de Asociația Sportivă Fotbal Club Interstar Sibiu, fiind o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Intrarea la competiții va fi liberă!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Foarte frumos , copiii se străduiesc dar primăria deloc , nu avem o baza sportiva în acest prea lăudat oraș, fugim cu copiii prin sălile de sport din scoli și armata la ore când nimeni nu mai are chef de sport, ba chiar am ajuns sa mergem de la oraș la sat în Sura la ștrand la fel … așa se sprijina sportul la Sibiu