img_1640

Cafeneaua politică, organizată de TNL Municipiul Sibiu a avut ca temă – Locuri de muncă pentru tineri.
La eveniment au fost invitați tineri din orașul Sibiu și nu numai, interesați de găsirea unui loc de muncă. Această ediție a cafenelei politice vine în întampinarea greutăților cu care se confruntă tinerii în găsirea unui loc de muncă precum și cu dificultățiile creeri unui curiculum vitae care să trezească interesul potențialului angajator pentru a-l chema la un prim interviu de angajare.
Împreună cu Comisia de Muncă și Coeziune Socială a PNL, se caută soluții pentru nevoile tinerilor, se încearcă oferirea de idei, precum și oportunități în vederea pornirii unei afaceri, dar și faciități în ceea ce privește încadrarea tinerilor în câmpul muncii.
La eveniment au fost invitați un număr de cinci specialiști în recrutare, managementul afacerilor, accesarea fondurilor europene. Printre aceștia s-au numărat: Doamna Cernea Elena – Specialist în drept comercial; Domnul Horațiu Sasu – Consultant pe probleme fiscale; Domnul Alexandru Balogh – Conultant financiar în cadrul unei instituții bancare; Doamna Cărăușu Rodica – reprezentant al ambasadei Olandei la București, care s-au adresat unui numar de 50 de tineri din Municipiul Sibiu, pentru a le împartăși informații folositoare în începerea unei cariere de succes.

Ultima oră

Comentariul meu