ziua austriei sărbătorită cu fast la sibiu. peste 300 de invitați la dineul de la hilton!

reiweger gerhard, huber andreas, huber cristina, lukavsky rudolfZiua Nationala a Austriei a fost celebrată cu fast și într-un cadru de sărbătoare, marți seară la Royal Grand Ballroom, de la Hotelul Hilton. Sute de invitați au fost prezenți la eveniment.

Cei aproximativ 350 oaspeti au fost intampinati de catre Excelenta Sa Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Mag. Gerhard Reiweger, de asemenea si de catre Consulul Onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber impreuna cu sotia Cristina si de catre Atasatul Comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti – Mag. Rudolf Lukavsky.
Printre cei care au raspuns invitatiei a fost si Prefectul Ovidiu Sitterli impreuna cu sotia, Presedintele Consiliului Judetean Ioan Cindrea impreuna cu sotia, domnul Prefect al judetului Mures – Dr. Goga Lucian, doamna Consul General al Germaniei la Sibiu – Judith Urban, reprezentanti ai bisericii, conducatorii unor institutii  publice, oameni de afaceri, primari din judetele limitrofe, jurnalisti. Nu au lipsit de la eveniment nici cele trei comunitati de landleri din Cristian, Turnisor si Apoldu de Sus.
In cuvantul de deschidere,Ambasadorul Mag. Gerhard Reiweger a subliniat rolul important pe care il are Sibiul in dezvoltarea relatiilor romano-austriece: atat din punct de vedere istoric, prin prezenta comunitatii landlerilor in aceasta zona, cat si a parteneriatelor economice derulate in prezent. Dl. Ambasador Mag. Gerhard Reiweger a mai mentionat despre activitatea intensa efectuata de Consulul Onorific al Austriei – dl. Andreas Huber, in zona de circumscriptie teritoriala, despre evenimentele organizate, in mod special despre Ziua Nationala a Austriei si Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu.

????????????????????????????????????

In incheiere, Consulul Onorific al Austriei la Sibiu – Andreas Huber – a tinut sa multumesca tuturor pentru ca au onorat inivitatia de a fi prezenti la eveniment

Ultima oră

Comentariul meu