gabriel-opreaMeseria de „postac” ar trebui să intre în nomenclatorul meseriilor din România. Elena Udrea a fost prima care a plătit oameni ca să posteze comentarii la articolele apărute pe Internet, sau cel puţin a fost prima despre care s-a aflat.

UNPR-ul lui Oprea merge pe aceeaşi reţetă, doar că a şi găsit o modalitate de a face mai atractivă toată operaţiunea. Postacii primesc puncte, iar la finalul lunii, în funcţie de cât au adunat le pot transforma în excursii sau diferite cadouri. Postacii primesc şi „grade”, că tot postează pentru partidul Ministrului de Interne…Mioara Toma este o „legendă”, ea a adunat 18.460 de puncte. Bătălia este strânsă, pentru că din urmă vine tare Ilie Petre, care a adunat 17.048 de puncte. Cei care abia ce au intrat în sistem şi au puncte mult mai puţine sunt „experimentat”, „călător”, „ucenic”, „debutant”.
Din păcate pentru ei însă, nici nu vor mai apuca să urce pe scara ierarhică, pentru că din 26 octombrie, de când a fost dezvăluit site-ul jocului, acesta a fost închis. Internet-ul însă a păstrat datele, iar niste informaticieni pricepuţi le-au făcut publice. Iată top-ul postacilor făcut de ei, aici.

Foto www.catavencii.ro

Ultima oră

Comentariul meu