strada lupeni nu se mai repară. primăria a amânat lucrările!

strada lupeniPrimăria Municipiului Sibiu a predat în data de 19 octombrie 2015 amplasamentul străzii Lupeni și Fundătura Lupeni către constructorul desemnat câștigător al contractului de lucrări, în urma unei proceduri electronice de achiziții.

Constructorul, SC Comtram SA, a evaluat cu această ocazie întreg amplasamentul și cu acordul Primăriei Sibiu a decis începerea lucrărilor în primăvara anului 2016.
Decizia este motivată de constructor prin faptul că strada are o lungime mare, de 1,2 km, și astfel lucrările de reabilitare a carosabilului și trotuarelor sunt ample ca suprafață. Din acest motiv, coroborat cu temperaturile scăzute care se anunță pentru luna noiembrie, constructorul a evaluat că anul acesta ar putea realiza doar săpătura generală pe întreaga stradă. Carosabilul ar rămâne astfel timp de cinci luni la stadiul de săpătură generală și în contextul precipitațiilor s-ar fi transformat într-o suprafață care nu ar permite circulația nici pentru vehicule, nici pentru pietoni. Pentru a evita această situație, Primăria Sibiu a fost de acord cu amânarea lucrărilor până în primăvara anului viitor.
”Dată fiind starea din prezent a carosabilului, Primăria Sibiu a dispus constructorului să aștearnă pe stradă material de umplutură (piatră spartă și balast) pentru a aduce strada la un nivel carosabil în perioada sezonului rece”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu