halloween-partyDovleci, măşti care te sperie, cranii şi morţi care umblă. Cam aşa o să arate Sibiul sâmbătă, 31 octombrie, de Halloween. Cei care se tem se vor închide în case, dar petrecăreţii se vor „ascunde” în pub-uri şi cluburi, unde vor încerca să alunge spiritele rele cu multă muzică şi dans. Şi pentru că duhurile rele sunt multe şi trebuie stârpite, petrecerile sunt şi ele pe măsură.

La Imperium „lupta” începe la ora 22:30. Karaoke Party va fi moderată de cunoscutul Moldo. Organizatorii au pregătit oferte speciale pentru seara de Halloween: preţuri bune la băuturile la sticlă, iar tequila la metru va costa 50 de lei. Şi pentru că băutura nu merge pe stomacul gol, veţi putea servi plăcintă cu dovleac cu răvaşe, oferită din partea casei. Costumaţia nu este obligatorie, dar cei care vin îmbrăcaţi astfel vor primi la intrare un BlodyMary, iar cel mai ingenios costum va fi premiat, la fel şi cea mai bună voce care va participa la karaoke.

Spectacol de excepție la Gong. Și la Mall e distracție!
Dacă însă vă doriţi să sărbătoriţi Halloween-ul, dar nu sunteţi petrecăreţi, mergeţi la Teatrul Gong, pentru că aici se pregăteşte cel mai înfricoşător spectacol pe care l-aţi văzut vreodată. Pentru a putea participa însă, trebuie să îndepliniţi anumite condiţii. Află-le de aici.
Gaşca Zurli e mai mult haioasă decât înfricoşătoare, dar de Halloween vine la Sibiu, la Shopping City. Copiii se pot bucura de un spectacol pe cinste, despre care poţi citi aici.

Petreceri diversificate
La Vintage Pub, unul dintre cele mai cunoscute localuri din Sibiu, petrecerea de Halloween începe mai pe seară, iar cei care vor să meargă aici trebuie neapărat să se costumeze. Şi nu alegeţi orice fel de costum, pentru că se vor da premii pentru cel mai reuşit outfit al unei fete, al unui băiat, dar va fi recunoscut şi cel mai bun costum de cuplu.
Music Pub va oferi un decor într-adevăr de speriat, aşa că trebuie neapărat să daţi şi pe aici o raită începând de la ora 21. Şi evident, costumaţi. Şi aici organizatorii s-au gândit la premii supriză pentru petrecăreţi, aşa că fiţi pe fază!
Clubul Ecvestria începe petrecerea ceva mai devreme, la ora 17. Pentru 65 de lei de persoană veţi fi serviţi cu pulpe de pui crocante cu sos tomat iute, dovleac la cuptor, vulcano cake, sangria, apă şi cafea. Pe www.clubecvestru.ro puteţi să verificaţi dacă mai sunt locuri şi să vă înscrieţi.

Party la Platoș
Dacă credeţi că la înălţime Halloween-ul poate fi sărbătorit mai cu fast, atunci mergeţi la Arena Platoş. Aici petrecerea se va ţine în apres ski-ul recent renovat şi cu o suprafaţă mai mare. Este prima petrecere oficială din pre-sezonul de ski. Va începe la ora 19 şi va ţine până dimineaţa devreme. Aici costumele sunt obligatorii. Se va organiza un concurs de decorat dovleci, iar alte întreceri sunt ţinute încă la secret, însă vor fi distractive. Câştigătorii vor primi ski-pass-uri pentru sezonul de iarnă. Organizatorii vor pune la dispoziţia celor care doresc să urce în Pălţiniş un autocar ce va face mai multe curse pentru 12 lei de persoană, dus-întors. Detalii puteţi obţine de pe pagina de facebook sau site-ul Arenei Platoş.

Ultima oră

Comentariul meu