femeie lovită pe trecerea de pietoni la tălmaciu, în zona în care a avut loc tragedia din iulie

captureO femeie în vârstă de 57 de ani a fost lovită de un autoturism condus de un bucureștean de 33 ani, pe o trecere de pietoni din Tălmaciu. Accidentul a avut loc la nici 100 de metri distanță de trecerea de pietoni pe care în luna iulie o mamă și copilul ei au fost călcați de un camion.

Pe strada Unirii din localitatea Tălmaciu s-a produs în seara zilei de 27 octombrie un accident rutier pe fondul neacordării de prioritate pietonilor.
Un bucureştean în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Tălmaciu, în dreptul unei treceri pentru pietoni nu opreşte şi nu acordă prioritate de trecere unei femei angajate regulamentar în traversare, accidentând-o uşor.  Femeia în vârstă de 57 de ani, este din Tălmaciu și a suferit vătămări corporale uşoare în urma accidentului. Poliţiştii rutieri continuă cercetările.
În aceeiași zonă la aproximativ 100 de metri distanță a mai avut loc un accident grav, în luna iulie, atunci când o mamă și copilul ei, au fost striviți de un camion în momentul în care traversau strada. Femeia a murit atunci din cauza rănilor suferite.
Detalii despre acel accident, găsiti AICI.

sursa foto: google street

Ultima oră

Comentariul meu