leroy merlin deschide un magazin la cluj. când urmează sibiul! (update info)

leroy_merlinUnul din cei mai importanți retaileri de bricolaj din lume, va deschide în 6 noiembrie un magazin la Cluj Napoca. Leroy Merlin inaugurează astfel al șaptelea magazin din rețeaua națională. Urmează printre altele și remodelarea magazinului din Sibiu. Acesta urmează să fie inaugurat cel mai târziu la finele acestui an.

Magazinul din Cluj Napoca este situat in apropierea zonei rezidentiale a orasului, pe Calea Turzii nr.186, si este dispus pe o suprafata de aproximativ 10.000 mp, avand o echipa formata din circa 100 de angajati.
Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri europeni specializati in bricolaj si totodata unul dintre cei mai activi jucatori de profil din Romania, a finalizat in aceasta vara un prim val de inaugurari de magazine Do it Yourself pe piata din Romania, asta dupa ce in toamna anului trecut compania prelua operatiunile locale ale austriecilor de la Baumax, grup care care a decis sa isi vanda activele de pe mai multe piete din regiune.
Cu sase magazine deja modernizate, Leroy Merlin mai are in lucru inca 12 proiecte pe care trebuie sa le transforme dupa modelul propriilor spatii comerciale.
Provocarea Leroy Merlin se pare ca este cu atat mai mare cu cat a reusit pana in prezent sa deschida numai o treime din totalul de magazine pe care francezii la vor detine in Romania dupa finalizarea intregului proces de rebranding, care, din surse apropiate companiei, ar urma sa se intinda pana la jumatatea anului viitor.
UPDATE
Potrivit ultimelor informaţii disponibile, până la finele acestui an Leroy Merlin va mai redeschide alte foste unităţi bauMax, încă una la Cluj-Napoca, respectiv una la Sibiu., anunța zf.ro.leroy_merlin leroy
Potrivit celor mai recente date raportate la Finanţe, valabile pentru anul 2013, firmele Leroy Merlin România şi Leroy Merlin Bricolaj au înregistrat afaceri cumulate de 181 milioane lei (41 milioane euro), în vreme ce rulajul bauMax România s-a ridicat la 517 milioane lei (117 milioane euro).

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu