csu joaca miercuri la pitesti. cum e atmosfera la echipa!

CSU Sibiu joaca miercuri de la ora 18.00 in deplasare cu BCM U PITESTI. Sibiul s-a intarit cu un jucator nou inaintea acestui meci, iar antrenorul Dan Fleseriu spune ca a venit momentul ca echipa lui sa mai si castige meciuri.

image

Sibienii se pregatesc intens pentru meciul de miercuri, pe care il vor disputa in deplasare cu BCM U Pitesti, de la orele 18:00. Desi au adversar redutabil, capitanul sibienilor este optimist ca vor face un rezultat pozitiv.
“E un meci dificil, ca oricare altul din campionat. Asa cum am mai spus, e un campionat foarte puternic, cu echipe echilibrate. Pitestiul a dovedit ca este o echipa puternica, e una dintre pretendentele la play-off si, poate, cine sie, si mai sus. Totusi, noi mergem acolo la victorie, ne dorim foarte mult o victorie. Am fost aproape in ultimele doua meciuri, dar din pacate nu am reusit. Speram sa avem un rezultat pozitiv cu Pitestiul, a declarat,  Octavian Popa Calota.
Antrenorul sibian spera ca elevii sai sa joace mai bine in partida de miercuri, cu echipa din Pitesti.
“Au un lot extrem de valoros si echilibrat, cu jucatori cu multa experienta, chiar si in campionatul Romaniei. Au dezavantajul ca pleaca cu punctele penalizare de la federatie. Chiar daca au deja cateva victorii,  sunt in spate in clasament. Va fi un meci extrem de greu pentru noi, mai ales ca se joaca pe terenul lor.  Noi venim dupa doua meciuri in care am fost aproape sa castigam, dupa doua meciuri in care am alternat minute bune cu minute proaste si sper ca in meciurile care urmeaza sa avem din ce in ce mai multe minute in care jucam bine. Atunci cred ca putem pretinde sa si castigam. E timpul sa facem o victorie, fiind atat de aproape de ceilalti adversari de pana acum”, a declarat Dan Fleseriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu. Foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu