VIDEO – Animale omorâte de o mașină de poliție pe autostrada Sibiu – Orăștie. Autoritățile NU ZIC NIMIC!

Vitelusi omorati de masina de politie pe autostrada Sibiu - Orastie (4)Incendiul manifestat duminică dimineață la un camion care transporta viței pe autostrada Orăștie – Sibiu, s-a soldat din păcate cu victime. O mașină de poliție a lovit în plin câteva animale, iar apoi a ajuns într-un parapet. Incidentul a fost însă ținut ”la secret” atât de ISU care a intervenit la fața locului, cât și de cei de la Centrul de Întreținere și Coordonare al Autostrăzii.

Așa cum am relatat încă de duminică dimineață, un camion care transporta animale, a luat foc în mers pe autostrada Sibiu – Orăștie. Șoferul a oprit mașina și a eliberat animalele pe care le transporta, pentru ca acestea să nu ardă de vii. Numai că o parte din vițeluși au sfârșit tragic, fiind loviți câteva minute mai târziu de o mașină de poliție, așa cum se observă și din imaginile video de mai jos.
Cei de la ISU au dat un comunicat de presă duminică dimineață, comunicat în care însă nu au făcut nicio referire la incidentul cu mașina de poliție. ”La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp pompierii din cadrul Punctului de Lucru Săliște , cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și o autospecială SMURD. De asemenea, în sprijinul lor a intervenit Detașamentul de Pompieri Sibiu cu două echipaje care s-au deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. În urma intervenției prompte a pompierilor aceștia au reușit localizarea rapidă a incendiului, iar la finalizarea  misiunii de stingere au fost afectate  cauciucul și diferite elemente combustibile a părții din spate a semiremorcii. ”Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza frecării cauciucului aflat pe partea stângă a punții din spate a semiremorcii autocamionului”, se arată în comunicatul ISU.Vitelusi omorati de masina de politie pe autostrada Sibiu - Orastie (2)
Cei de la Centrul de Întreținere și Coordonare al autostrăzii Sibiu – Orăștie, nu au pomenit oficial în vreun document remis presei despre acest incident. Din imagini se poate observa foarte clar că vițelușii au fost loviți în plin de mașina de poliție.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=hUZM5Paw-p0″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/hUZM5Paw-p0/sddefault.jpg” caption=”Accident masina de poltie pe autostrada Sibiu Orastie”]

Ultima oră

Comentariul meu