pelicanGrădina Zoologică din Sibiu s-a dezvoltat într-un ritm alert în ultimii ani. Au fost aduse tot mai multe animale, din zeci de specii. Copiii sunt cei care sunt cei mai încântaţi atunci când ajung la Zoo, însă nici adulţii nu trec pe lângă cuşti fără să arunce o privire.

Unul dintre cele mai vizitate pavilioane este cel în care se află pelicanii. Cei 4 sunt atracţia toamnei la Zoo Sibiu. Sunt prietenoşi, şi ori de câte ori vine câte un vizitator sunt veseli şi se îndreaptă către mal, parcă să îl salute.
Pelicanii au fost cumpăraţi de la Grădina Zoologică din Bucureşti, cu 4.500 de lei fiecare, şi sunt primii din specia lor care au ajuns la Sibiu.12171388_909092412500677_1614548611_o (1)

“Cei patru pelicani au în prezent vârsta de 1 an, mănâncă pește proaspăt de apă dulce și se bucură de lacul II al Grădinii Zoologice Sibiu, ca parte a adăpostului lor. Având hrană suficientă și un adăpost curat, pelicanii s-au adaptat fără probleme la noua lor casă”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.pelicanZoo Sibiu număra 258 de animale din 62 de specii.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am fost acum vreo 35 de ani.Tare as vrea să pot să-mi aduc copiii la vara acolo,cred că este superb.