video foto s-a deschis noul kaufland. fără promovare, tam tam și oferte senzaționale!

kaufland nou sibiuCine a avut drum în aceste zile pe Șoseaua Alba Iulia, a putut observa că s-a deschis noul magazin Kaufland. S-a întâmplat miercuri, fără mare tam tam,  oferte senzaționale și cu o orchestră cu doi muzicieni și un clown mai degrabă trist decât vesel. Triști au fost și sibienii care sperau că vor găsi super oferte.

Kaufland a deschis miercuri al II-lea magazin din oraș. Și a făcut-o fără mare zarvă și fără tăieri de panglici sau vreo recepție oficială. Câțiva angajați îi așteptau pe clienți la intrare, iar tot acolo a fost amplasată și un fel de orchestră cu doi muzicieni, la  care s-a alăturat un clown ce nu a făcut însă vreo scamatorie nici chiar atunci când pe lângă el au trecut copii.
Dacă credeți că sibienii s-au îngrămădit în număr mare să dea buzna în magazin, atunci vă înșelați amarnic. Cum lansarea s-a făcut fără publicitate în media locală sau pe panouri de publicitate, ea fiind anunțată doar în ziarul Kaufland, numărul celor care au mers să  își facă cumpărături în noua locație, a fost destul de mic.
Multă lume a mers pentru că a văzut mașini parcate în parcare. ”Am intrat puțin să văd cum arată. Am văzut mașini parcate, altfel nici nu știam că s-a deschis! Nu e mare diferență față de celălalt magazin. De fapt e la fel. Nu am văzut vreo ofertă care să mă dea pe spate, drept dovadă că nu am cumpărat prea multe lucruri”, ne-a declarat un tânăr care locuiește în Turnișor.parcare kaufland
Aproape copie la indigo după celălalt Kaufland
Noul Kaufland este structurat la fel ca și cel de la intrarea dinspre Brașov. Zona de grill din exterior este puțin mai modernă și oferă în plus și posibilitatea de a cumpăra pui la rotisor la prețul de 17 lei per kilogram. În interior culoarele dintre rafturi sunt mai largi, iar magazinul este mai bine luminat. Zona de produse din carne și mezeluri, oferă parcă o gamă mai mare și mai variată de produse. În rest deosebirile nu sunt deloc foarte mari. Parcarea magazinului oferă posibilitatea de a ieși în noul giratoriu de pe Șoseaua Alba Iulia, dar există o cale de ieșire și direct în strada Malului.
Noul Kaufland de la Sibiu este deschis de luni până sâmbătă, de la ora 07:30 – 22:00, iar duminica de la ora 08:00 – 20:00.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=uzd7atCvpiE” splash=”https://i.ytimg.com/vi/uzd7atCvpiE/maxresdefault.jpg” caption=”S-a deschis Kaufland pe Soseaua Alba Iulia”]

Ultima oră

Comentariul meu