ce facem week-end-ul acesta la sibiu? iată ce îţi propunem noi!

itv_weekend_logoVremea frumoasă de toamnă cu care se pare că vom încheia săptămâna ne invită la plimbare. Dar pe lângă mişcare, oraşul ne pune la dispoziţie şi alte activităţi.

Iată ce poţi alege:

Dacă doriți să aveți parte de muzică live și de o atmosferă plăcută, puteți alege în acest weekend Imperium pe Bălcescu la numărul 25. Vineri seară, Mădălina și Teodora vă așteptă la Acoustic Night, iar sâmbătă tot de la ora 22.00 este seara în care cei de la Acoustic band susțin un recital de excepție. Mai multe detalii găsiti aici.

Vineri seara o puteţi începe cu muzica de jazz, la sala Thalia. Aici are loc Sibiu Jazz Festival. Dacă vrei să vezi programul complet intră aici.

La aceeaşi oră, 19, puteţi intra în Sala Studio din spatele Casei de Cultură, ca să vedeţi spectacolul “Antisocial”, un spectacol de Bogdan Georgescu. Mai multe detalii aici.

Sâmbătă dimineaţa, de la ora 11, copiii cu vârste între 6 şi 10 ani sunt aşteptaţi la Teatrul Gong, la atelierul de creaţie “Întâlnire cu Pinocchio”. Va dura 1 oră şi jumătate, iar biletul de intrare costă 14 lei.

Vă puteţi întoarce la Teatrul Gong cu copiii de la ora 18, când începe spectacolul “Aventurile lui Pinocchio”. Durează o oră, iar biletul costă 7 lei. Amănunte despre piesă aici.

“Aventurile lui Pinocchio” se va juca din nou duminică, de la ora 11.

Sâmbătă, de la ora 11, în parcarea Hornbach va avea loc o demostraţie de dresaj canin şi expoziţie de câini.

Sibiu Jazz Festival continuă şi sâmbătă, şi duminică seara.

Teatrul Radu Stanca găzduieşte sâmbătă, de la ora 19, muzicalul “Zbang- a musical Abba Fantasy”. Detalii despre reprezentaţie găseşti aici. Şi dacă îţi doreşti să vezi spectacolul, dar nu ajungi sâmbătă, trebuie să ştii că se joacă din nou, duminică, tot de la ora 19.

Copiii care vorbesc germana pot vedea spectacolul “Das Kleine Lumpenkasperele” la Teatrul Gong, de la ora 18. Informaţii aici.

Şi dacă doar vă doriţi să vedeţi un film bun, mergeţi la Cinema Arta. Programul aici.

Ultima oră

Comentariul meu