poziția primăriei sibiu despre lucrările dezastroase de pe strada frunzei. veste bună pentru locatari!
Jpeg
jpeg
Jpeg

Municipalitatea sibiană a oferit un punct de vedere oficial legat de lucrările de pe strada Frunzei, după ce Ora de Sibiu a publicat fotografiile trimise de locuitorii din zonă. Primăria spune că nu s-a făcut recepția lucrărilor, iar în cazul în care acestea nu au fost făcute cum trebuie, se va dispune realizarea acestora de către firma constructoare.

Administrația locală spune că lucrările de modernizare a străzii Frunzei sunt practic finalizate, așa cum s-a angajat constructorul care a și anunțat Primăria că dorește să fie convocată comisia pentru recepția finală. ”Constructorul va realiza în aceste zile și curățenia în zona șantierului. Precizăm faptul că pavelele lipsă din fotografii au fost îndepărtate de locatari, pentru a le proteja pe perioada lucrărilor și nu de constructorul angajat de Primăria Sibiu”, spune Mirela Gligore, șef serviciu presă și comunicare din cadrul primăriei Sibiu.
Reprezentanta primăriei a mai menționat faptul că lucrările de amenajare a carosabilului și trotuarelor s-au realizat doar pe domeniul public al municipiului Sibiu, adică pe acea bandă de aproximativ 5 metri lățime. ”Restul terenului este proprietate privată, iar Primăria Sibiu nu poate efectua lucrări pe acesta”, a mai spus Mirela Gligore.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU DEZASTRUL DE PE STRADA FRUNZEI
În altă ordine de idei, cei de la primărie spun răspicat că dacă lucrările nu s-au efectuat cum trebuie, nu se va face recepția acestora, până ce toate problemele nu vor fi remediate. ”Menționăm de asemenea că la recepție vor fi analizate toate aceste aspecte și în cazul în care se constată că sunt necesare lucrări de remediere, Primăria va dispune constructorului realizarea acestora”, a mai declarat șefa serviciului presă și comunicare al primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Referitor la lucrarile de pe str. Frunzei. Eu am impresia ca si infrastructura lasa de dorit. Mie personal mi sa parut ca stratul de asfalt este prea subtire la fel si incarcatura cu piatra.

  2. Niste mincinosi ordinari, parcarile private sunt exact 2.3x5m, mai exact conform CF 11.5 m patrati , adica exact distanta din bloc pana la prima dunga de pavaj rosu, de la acel pavaj este DOMENIU PUBLIC! Iar faptul ca locatarii ar fi inlaturat pavajul ESTE O MARE MINCIUNA! Locatarii nu s-au atins de nimic in timpul lucrarilor ! S-a sapat pana in marginea pavelelor existente si s-a montat bordura laterala la 30 cm de pavele!

  3. In acea zona cu vile sunt doua blocuri care au ca proprietate privata exact 5.5 m de la bloc restul este al primariei si exact in acea zona se parcheaza masinile celor care lucreaza la Cona.

  4. La OCPI Sibiu adica Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara sunt lucrarile cadastrale de dezmembrare si notare a constructiilor in Cartea Funciara iar acolo se arata cum constructorul a lasat in zona vilelor 2.5 m din terenul lui pt primarie.