moartea polițistului de la rutieră scoate la lumină detalii despre vicepremierul oprea: ”în oraş se merge cu peste 100 km/h. e mai ceva ca iohannis”

Un poliţist rutier a murit într-un accident de motocicletă în timp ce îl escorta pe timp de ploaie pe ministrul Gabriel Oprea. Acesta intrase într-o groapă și s-a dezechilibrat. Cazul investigat de digi24.ro aduce la lumină detalii incredibile despre modul în care sunt folosiţi agenţii de la Rutieră, de autorități.
Potrivit digitv.ro, poliţia Capitalei a avut nevoie de aproape două zile pentru a confirma că poliţistul se afla în teren pentru a-i croi drum coloanei oficiale a ministrului de Interne, Gabriel Oprea, despre care un martor protejat spune că merge mai ceva decât președintele Iohannis, cu coloana oficială. Reporterii Digi24 au găsit martorii tragicului accident.
„Motociclistul a văzut groapa târziu. A frânat şi s-a dezechilibrat. Ştiu de la băieţi că ABS-ul nu funcţiona, plăcuţele nu ar fi fost schimbate. A căzut pe o parte şi a venit motorul peste el în groapă. Ce s-a dat pe staţie rămâne înregistrat. Şase luni sau un an poate să ceară procurorul” a declarat sub protecţia anonimatului, unul dintre martori pentru Digi24.

O altă mărturie obșinutăm de reporterii Digi arată că vicepremierul Gabriel Oprea se foloseste de girofarurile Poliţiei Rutiere oricând vrea: „În fiecare zi se face aşa. În oraş se merge cu peste 100 km/h. E mai ceva ca Iohannis. Se face traseu, el fără traseu nu merge. Cred că şi la WC se duce cu coloana. Merge şi la restaurante. Se face coloană şi la plecare, şi la ieşire. Nu ştii când iese. Stai pe poziţie. Stai ca prostul indiferent că plouă sau e frig. Motociclist nu are de mult timp, de când s-a aglomerat, de la începutul şcolii. Motocicleta sparge şi lumea se dă la o parte. Mai nou… pe contrasens. E ca la el acasă. Numai cu viteză. Avem timpi. Timpi de reacţie de ajuns dintr-un loc în altul. Avem patru minute, şase. Face trei minute de la MAI la Guvern. La el e obişnuinţă. Sâmbătă, duminică se şi duce în vizită la rude”.
Citește toată învestigația și vezi filmările pe digi24.ro

Ultima oră

Comentariul meu