cutremurător – un cioban sibian cere ajutorul semenilor ca să trăiască. ajută-l pe ioan solomon!

ciobanIoan Solomon, are 41 de ani și este de meserie cioban. Baciu din localitatea Alamor este tată a doi copii și a fost diagnosticat cu tumoare pe creier. Omul a luptat cu boala și a trecut deja prin nouă operaţii. Are nevoie de 10.000 de euro pentru încă o operație, dar nu mai are bani.

Un munte de om era baciul Ioan Solomon, pana ca Dumnezeu sa-i dea, inexplicabil, incercarea vietii. A muncit o viata intreaga, insa acum  boala care-l macina de ani de zile aproape ca l-a doborat. O boala grea, venita dintr-o data, i-a luat ciobanului cele mai de pret avutii, dupa copii: puterea sa munceasca si turma de mioare.
Parca un blestem a lovit familia Solomon – oameni gospodari si respectati, cu traditia oieritului in sange, cei doi soti, bunica si copiii sunt condamnati la neputinta. In loc sa-si mane turma, ciobanul Ioan se lupta cu boala. Desi, initial, medicii nu i-au dat nici o sansa la viata, omul n-a renuntat nicio secunda sa spere ca va fi cel de-altadata: a trecut, cu o forta incredibila, prin 9 interventii la limita cu moartea, dar boala se tine scai de el. Ultima interventie, facuta in Germania, a costat 53 000 de euro si i-a saracit pe bietii oameni.
Baciul Ioan sufera de hemangioblastom cerebelos stang – altfel spus, o tumoare pe creier, care ii ia omului pana si puterea sa mai vorbeasca. In locul barbatului, au ramas sa munceasca atat cat pot, fiii – unul de 14, celalalt de 17. Ei îi mai alina suferinta omului care odinioara ii ducea pe toti in spate.
Barbatul trebuie sa urmeze, acum, o alta interventie: are nevoie  de 10 000 de euro – bani pe care nui are. Sursa info: kanald.ro
VEZI AICI UN REPORTAJ CUTREMURĂTOR DESPRE CAZUL LUI IOAN SOLOMON
Impreuna il putem ajuta cu donatii in conturile de mai jos:
Titular: Solomon Ioan
BCR Sibiu
RO69RNCB0539036115770001
Titular: Asociatia Animos Hermannstadt, cu mentiunea: „Pentru Solomon Ioan”
BCR Sibiu
RO34RNCB0227057672330001

Ultima oră

Comentariul meu