accident pe dn1 la cristian. un autocar atlassib implicat!

accidentUn autocar ce aparține companiei de transport internațional de persoane, Atlassib, a fost implicat într-un accident rutier avut loc miercuri dimineață la ieșirea din localitatea sibiană Cristian. O persoană a fost rănită.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, la ieșirea din Cristian. Un autocar al celor de la Altassib a lovit din spate un autoturism marca Renault, pe sensul de mers dinspre Sibiu către Sebeș. Conform martorilor impactul a fost destul de puternic, dar din fericire niciun pasager din autocar nu a fost rănit. În schimb un pasager din mașina lovită de autocar, a solicitat îngrijiri medicale, el acuzând dureri mari la una din mâini. ”Inițial nu s-a solicitat ajutor medical, după care un pasager din autoturismul lovit de autocar, a acuzat dureri la una din mâini și astfel a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Autocarul condus de un șofer de 49 de ani din Constanța, tocmai plecase din Sibiu. Traficul auto nu a fost afectat de acest accident, dar autocarul a fost destul de serios avariat în urma tamponării. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu