vrei să lucrezi în primăria sibiu? ce posturi sunt libere!

primariePrimăria Municipiului Sibiu a anunțat marți că organizează concurs pentru două posturi de angajare. În ambele cazuri candidații vor trebui să dea și o probă scrisă.

Municipalitatea sibiană a anunțat că organizează concurd de angajare pentru următoarele posturi:
– un post de consilier debutant la Biroul pentru proiecte cu finanţare internaţională – pentru a vă putea înscrie trebuie să fiți absolvenți de studii superioare de lungă durată și să aveți cunoștințe în operarea computerului; concret, acest birou alcătuiește, gestionează și monitorizează proiectele realizate cu finanțare din fonduri structurale sau alte fonduri nerambursabile. Proba scrisă va avea loc în 2 noiembrie, iar interviul în data de 6 noiembrie. Dosarele se pot depune până în data de 22 octombrie.
– Un post de Șef Serviciu autorizare construcții, urmărire și planficare oraț istoric, monumente – pentru a vă putea înscrie trebuie să fi absovit studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea arhitectură și să aveți o vechime în specialitate minim 2 ani. Dosarele se pot depune până în data de 3 noiembrie, iar proba scrisă va avea loc în 16 noiembrie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Conform anuntului din ziarul dumneavoastra , termenul limita pentru depunerea dosarelor este 22 10 2015 . Corect ? Cum se face atunci ca , Primaria Sibiu are intocmit si semnat Procesul Verbal cu candidatii admisi ?