se plimba cu mașina cu asigurare falsă și numere expirate prin sibiu. vâlceanul e cercetat de poliție!

politia filtruUn tânăr de 29 de ani din județul Vâlcea a fost prins ieri, 19 octombrie, de către poliţiştii rutieri pe str. N. Teclu din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în afara ţării. Avea asigurare falsă și era suspendat de la înmatriculare.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că autoturismul, condus de un bărbat de 29 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea, este înmatriculat, având înmatricularea suspendată.
Totodată, poliţiştii rutieri au constatat faptul că asigurarea de răspundere civilă auto înmânată la control prezintă urme de contrafacere, existând suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de uz de fals.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a unui înscris oficial ori sub semnătură privată cunoscând că este fals în vederea producerii unei consecinţe juridice (art. 323 cod penal) şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat (art. 334 alin. 1 cod penal)”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu