foto – concurenții masterchef au gătit pentru angajații de la cnm astra în muzeul în aer liber

msc3MasterChef și-a derulat un episod al acestui sezon în Muzeul în Aer Liber din Sibiu. Concurenții au gătit într-una din probe pentru zeci de angajați ai CNM Astra și de la Consiliul Județean Sibiu. Aceștia s-au fotografiat alături de cei trei MasterChef.

În imaginile difuzare de Pro Tv, luni seară, se pot distinge cu ușurință reprezentanți din conducerea CNM Astra, în frunte cu directorul Ciprian Ștefan, dar și oficiali de la Consiliul Județean Sibiu, precum și angajați ai Muzeului în Aer Liber și de la alte instituții din oraș.
Concurentii au gatit in deplasare in aceasta editie, in cel mai mare muzeu in aer liber din Romania, Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, din Dumbrava Sibiului. Un loc de poveste in care abilitatile culinare si organizatorice le-au fost puse la incercare aspirantilor marelui trofeu „MasterChef”, a insemnat pentru Misa eliminarea din concurs.
Chefii i-au supus si de aceasta data unei probe inedite, sa gateasca pentru 200 de invitati preparate care sa ii intoarca in timp cu cateva sute de ani si care sa le aminteasca de gustul adevarat al mancarii romanesti. Din pacate, pentru unii dintre ei aceasta proba s-a lasat cu un test sub presiune, iar echipa condusa de Claudia a fost supusa unei noi incercari.msc1
Testul sub presiune a constat intr-o masa plina cu mancaruri gata preparate, aperitiv, fel principal si desert, pe care concurentii sa le aranjeze in asa fel incat la final sa poate fi servite intr-un restaurant cu pretentii. Ingredientele pe care Chefii le-au cerut de la concurentii au fost creativitatea, finetea si eleganta, elemente care nu au facut echipa buna in aceasta seara cu Mihai Vladimir Anton, el fiind concurentul pe care Chef Hadean, Chef Foa si Chef Patrizia l-au eliminat din competitie.msc2
Foto: Muzeul Astra

Ultima oră

Comentariul meu