dezvaluiri despre deea de la "insula iubirii". sibianca a facut videochat si un avort la 16 ani!

Sibianca ce a aparut la emisiunea „Insula Iubirii” este acuzata de matusa ei ca a facut videochat si chiar si un avort la 16 ani.

image

Matusa Deei, fosta concurenta de la Insula Iubirii, o desfiinteaza pe tanara care a aparut si la X Factor. Femeia sustine ca nepoata sa a facut videochat. Ea o acuza ca nu a tinut doliu dupa tatal sau mort in timp ce ea participa la concursul de interpretare de la Antena 1.
In plus, Deea ar fi ramas gravida cand era doar o pustoaica.
„La doua zile dupa inmormantarea tatalui ei, Andreea era la Sibiu, la un chef. Mi-am facut cont ca sa ma conving ca ea chiar face videochat. Am dat bani pe poze cu nepoata mea goala, asta ca sa dovedesc ca tot ce se spune despre ea este adevarat”, a declarat matusa tinerei pentru wowbiz.ro.
„Deea a facut primul avort la varsta de 18 ani”, a mai spus femeia la Antena Stars. Sursa: wowbiz.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. In titlu scrie 16, dar in articol 18 ani. Este foarte important de mentionat ca videochatul din punct de vedere legal se face doar daca esti majora! Nu stim daca cele prezentate in acest articol sunt informatii pertinente, ori doar s-a inserat o eroare. Cu toate acestea, daca sunteti interesate de o cariera in videochat trebuie sa aveti 18 ani. Niciun studio profeisonal nu va accepta minore!

  2. Si ce daca a facut videochat? Este un domeniu legal in Romania… singura problema este ca ar fi fost minora pe atunci, cel putin asta se deduce din informatiile prezentate.