zilele culturale ale sibiului se suspendă pentru primăvara lui 2016. explicația lui cindrea!

zilele culturaleUnul din cele mai de succes programe culturale dezvoltată la nivelul întregului județ de către Consiliul Județean Sibiu, nu va mai continua, cel puțin în primăvara anului viitor. Zilele Cultturale ale județului Sibiu nu vor mai avea loc în primăvara anului viitor.

Președintele Consilului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat luni că Zilele Culturale ale Județului Sibiu, ediția de primăvară, nu se vor mai organiza în prima parte a anului 2016.
Cindrea spune că decizia a fost luată pentru că aceste manifestări s-ar suprapune cu campania electorală pentru alegerile locale și de aceea se dorește ca aceste evenimente să nu se confunde cu cele de campanie electorală.
„Timp de trei ani Zilele Culturale au fost organizate de două ori pe an, primăvara şi toamna. Anul viitor însă, am decis ca ediţia de primăvară să nu aibă loc, pentru că s-ar suprapune cu campania electorală pentru alegerile locale. Vrem astfel să evităm ca aceste evenimente să fie folosite în scop electoral, deoarece proiectul a fost gândit pentru a avea cultura şi tradiţia în prim-plan. Acesta este şi motivul pentru care anul trecut, ediţia de primăvară a avut loc după alegerile europarlamentare, iar ediţia de toamnă s-a încheiat înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale”, spune Ioan Cindrea, Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu